DFR-Bloggen

DFR-Bloggen

DFR Bloggen

Facebook vs bloggen

DiverseOprettet af Ole Gedsø Holst lør, januar 27, 2018 19:26:03
Kære cykelvenner. Som I måske kan fornemme på Jens, så havde vi i bestyrelsen i går en ophedet debat omkring udskiftning af bloggen med vores allerede eksisterende Facebook gruppe. Mit argument er, at vi med Facebook vil få en langt mere livlig, frekvent, opdateret og inspirerende dialog i forhold til bloggen, hvor man bl.a. ikke får besked når der er skrevet kommentarer til et indlæg, ligesom muligheden for at dele billeder mv. er nærmest ikke-eksisterende. Jeg vil på generalforsamlingen den 17. marts stille forslag om at droppe bloggen til fordel for Facebook. Til jer der ikke allerede er med i Facebook gruppen "Den Flade Ring", vil jeg anbefale jer at søge den, så i kan få syn for sagen. Go' weekend. Vh. Ole H.

  • Kommentarer(7)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Ole Gedsø Holst søn, januar 28, 2018 21:14:04

Jeg undrer mig over, at argumenterne for at vi kan få en mere livlig dialog og meget nemmere kan dele billeder, videoklip og kommentarer fra vores cykeloplevelser ikke fylder mere. Personligt nyder jeg at få opdateringer fra cykelture jeg ikke selv er med på. Men sådan er vi jo forskellige!

Oprettet af Henrik Koch søn, januar 28, 2018 19:43:31

Hej Alle
Jeg er absolut heller ikke begejstret fo FB og er kun på i forbindelse med sporet i Kårup. I Kårup er der ikke en klub, så der er ikke rigtig andre muligheder end FB og jeg anser det for et nødvendigt onde. Jeg mener at vores blog virker efter hensigten med at aftale cykling. Dem som gerne vil lægge fotos mm ud kan jo bare bruge FB grubben. I øvrigt er der medlemmer af klubben som ikke er på FB og også nogle der ikke ønsker at være på FB.
Hilsen Henrik

Oprettet af Erling Steen-Lund 25597897 søn, januar 28, 2018 13:52:37

Hej med jer.
Jeg har lige blevet optaget som medlem af den lukkede gruppe på Facebook.
Jeg er ikke begejstret for FB, der er efter min menig alt for meget junk som er pisse uinteressant - for nu at sige det lige ud. Indtil nu synes jeg blokken har fungeret fint i forhold til at få at vide hvornår der er cykling. Men nu prøver jeg på FB og ser om det virker på samme måde så jeg får lidt erfaring inden den store "beslutningsdag" på generalforsamlingen.
Hilsen


Oprettet af Jonas Berg søn, januar 28, 2018 12:56:57

Hej Ole, jeg er enig i at den gamle blog her godt kunne bruge nogle nye/flere funktioner. Men personligt bryder jeg mig ikke om Facebook, så det håber jeg ikke bliver løsningen..

Synes den bedste løsning ville at få erstattet bloggen med et rigtigt Webforum, fx ved at bruge open source phpBB platform: https://www.phpbb.com/
Det har alle de funktioner man kan ønske sig mht. upload, notifikationer osv, og vi holder os fri af overvågning, dataindsamling og reklamer, som FB er bygget op på...
Hilsen Jonas :)

Oprettet af Jens Munch-Steensgaard lør, januar 27, 2018 20:48:52

Godaften Ole Bole Bum, Jeg ser et problem ved brug af Facebook, et stort et. Hvis DFR skal kommunikere via Facebook så kræver det af alle klubbens medl. er på den book, og det er alle jo ikke. Og en forening kan vel ikke kræve at man skal være på den der book for at være medl. Kh. Jens.

Oprettet af Ole Gedsø Holst lør, januar 27, 2018 19:42:19

Done - glæder os til en selfie fra sandkassen John👍🏼

Oprettet af John lør, januar 27, 2018 19:34:29

Hej Ole. Jeg har ansøgt om medlemskab men min ansøgning er stadig pending. Kan du få det til at ske? Sportslige hilsner fra Sandkassen