DFR-Bloggen

DFR-Bloggen

DFR Bloggen

Cykling i morgen søndag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst lør, december 02, 2017 13:59:28
Er der nogen der vil ud og trille en tur i morgen kl. 10.00. Vejret ser fint ud og jeg kan lokkes både i skoven og på landevejen, og til en sild og en snaps (øl har vi jo) efterfølgende. Kh. Ole

Kl. 20.45 i aften

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst tir, november 14, 2017 08:25:34
Kender jeg nogen der har Kanal 5, og som ikke rigtig har nogen planer i aften kl. 20.45?????? Kh. Ole

Lån af cykelkuffert

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst søn, oktober 01, 2017 14:48:24
Kære cykelvenner. Magnus og jeg skal have cykler med til Mallorca i efterårsferien uge 42. Er der nogen der vil leje sin hard case cykelkuffert ud? Kh. Ole

Tak for en fed tur i dag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst søn, juli 02, 2017 13:55:18
Fedt at så mange mødte op til turen i dag på trods af sommerferie, tømmermænd m.v. Så er det en fornøjelse at tage køreturen til Jyderup👍🏼 Super tur incl. bøllebank på bakkerne😀 Vh. Ole

Costa Blanca i foråret

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst lør, juli 01, 2017 18:05:40

Kære cykelvenner,

Jeg snakkede med en del af jer til vores "go' sommerferie arrangement" om hvor fjollet det er at nogen ønsker at tage til Mallorca og andre til Costa Blanca i foråret 2018. I min optik virker det for at være helt ærlig lidt som obstruktion i forhold til Palles måske lidt bastante oplæg. Det er en ærlig sag at nogen ikke kan i den af Palle udlagte periode, men selve stedet er vel dybest set lidt hip som hap. Der er for og imod begge destinationer, men det vigtigste er vel for pokker at være sammen om oplevelsen? Tidspunktet og flyafgangene er ikke helt tilfældigt udvalgt. De ligger omkring St. Bededag, så dem der stadigvæk er på arbejdsmarkedet kun skal bruge 5 feriedage på en mandag til mandag rejse. Samtidig har Palle surfet hele nettet igennem for at finde de rigtige flyafgange, så der ikke skal betales for ekstra døgn p.g.a. f.eks. sen afrejse, hvilket ikke er helt så let som det lyder. Så alt i alt, så er der gjort et kanon stykke forarbejde, og vi ved at vi nu i ro og mag kan holde et møde i den nærmeste fremtid om hvordan vi ønsker at bo, forplejning, transfer m.v. Vi ved også, at der i området er kanon gode cykelveje, begrænset trafik samt "risiko" for at opleve nogle nye spændende ruter og områder i et fedt hjørne af Spanien.

Derfor vil jeg bede eventuelle tvivlere om endnu en gang at genoverveje om en tur til Mallorca nu også er det rigtige alternativ, når nu alt er timet og tilrettelagt så fint af Palæ Rejser.

Men skynd jer, så I kan få flybilletterne til den rigtige pris, og så vi der har valgt at tage af sted kan komme i gang med planlægningen, bestilling af overnatningssted m.v.

Sidste frist for at komme med er 15. juli 2017.

Vh. Ole HolstLandevej på søndag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst ons, juni 14, 2017 17:08:07
Håber der er mange der er friske på en tur på landevejen på søndag kl. 9.00? Udnyt den gode form og det gode vejr - kom nu. Vh. Ole

Tur på landevejen

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst ons, maj 17, 2017 23:13:17
Hej folkens. Er der nogen der er friske på en rulletur omkring kl. 16.00 i morgen torsdag i det fantastiske vejr? Kh. Ole

Lang(cykling)fredag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst tor, april 13, 2017 18:30:42
Er der nogen der er friske på en cykeltur i morgen? Der loves tørvejr og fin rygvind hjemad. Skriv hurtigst muligt. Vh. Ole

Fælles indkøb

Køb/SalgOprettet af Ole Gedsø Holst lør, april 08, 2017 11:48:21
Nogen der skal have noget med fra den sædvanlige bike c. pusher? Vh. Ole

Kontingent betaling

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst lør, april 08, 2017 11:47:00
Husk kontingentbetaling - dem af jer der ikke allerede har gjort det. Vh. Ole

Kontingent for 2017

DiverseOprettet af Ole Gedsø Holst søn, marts 19, 2017 16:05:29

Kære medlemmer,

Det er tid til at betale kontingent for 2017, som udgør kr. 200,- pr. husstand. Kontingentet bedes overført til cykelklubbens konto nr. 2190-5045600272 senest 1. april 2017 med angivelse af navn(e). Ønsker man ikke længere at være medlem bedes det meddelt mig, så man undgår rykkere.

Vel mødt på landevejen i 2017.

Vh. Ole H.Advarsel !!!

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst man, december 19, 2016 11:35:15

ADVARSEL !!!

Hvis der kommer to nisser til din dør og beder dig om at tage tøjet af og danse med armene i vejret så gør det IKKE ! DET ER SVINDEL !

De er slet ikke nisser, men bare nogen, som vil se dig nøgen... Venligst kopier og sæt dette på din status.

(Jeg ville dog ønske, jeg havde fået det af vide i går...... smiley)


Undskyld Ronex - jeg kunne ikke nære mig - din advarsel er mega relevant.


Også rigtig go' jul og godt nytår til jer alle sammen - og tak for en rigtig go' omgang "glug og skiver" (citat; Maurizio) i gårsmiley


Kh. OleRåbes højt: skarpt hjørne forude ......

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst tor, december 01, 2016 09:21:05

Kære cykelvenner,

Håber I har det godt og ikke er gået i hi alle sammen! På mandag runder jeg et særdeles skarpt hjørne. Jeg vil i den forbindelse IKKE invitere mine cykelvenner til større kalassmiley I stedet vil jeg finde en dag i løbet af sommeren, hvor vi kan ses til en omgang cykling, mad og hygge.

Men, hvis pensionistafdelingen alligevel er ude og cykle i løbet af mandagen, så skal I være hjertelig velkommen i Søstrup til en øl og en pebernød at køre hjem på smiley

Om ikke andet – så ses vi i hvert fald til gløgg og æbleskiver i Jyderup, søndag, den 18. december.

Kærligste hilsner fra OleLandevejen kalder på søndag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst fre, september 23, 2016 08:37:11
Er der nogen der er friske på en go' lang tur på endnu en flot sensommer dag på søndag? Turen går over stok og sten og der vil være rigelig vind til at fylde dine lunger👍🏼

Cykling torsdag 8/9 kl. 16.00

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst ons, september 07, 2016 11:40:00
Kære cykelvenner. Møgvejr har spoleret de sidste mange søndage og ser ud til at gøre det igen på søndag. Fredag og lørdag ser fine ud, men der kan jeg desværre ikke. Derfor vil jeg høre, om der er nogen der kunne være interesseret i en tur på godt og vel et par timer fra kl. 16.00 på torsdag fra Jyderup? Der er selvfølgelig en øl/vand bagefter, og der kan sikkert også startes en grill op, hvis der er stemning for at nyde en flot sensommeraften sammen. Lad mig høre om I er interesseret. Vh. Ole

Hilsen til Team Trittenheim

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst ons, august 17, 2016 09:52:25

Tak for alle de flotte billeder fra Team Trittenheim. I (Palle) må rigtig gerne smide endnu flere i galleriet.

Jeg er så misundelig på jer. Det ser ud til, at både vejer og selskab er godt - som sædvanligt. Pas nu på ikke at gå for dybt (i kælderen) når den står på vinsmagning i haven. Jeg håber at Hermann igen denne gang vil føre jer sikkert igennem.

Masser af tanker fra DK med ønsket om en fortsat super tur til jer alle.

Kh OleHASTER - forårstræningstur 2017 til Spanien

OplevelserOprettet af Ole Gedsø Holst ons, juni 08, 2016 12:24:59

Kære cykelvenner,

Så er der frigivet særdeles billige flybilletter til Spanien, som kraftigt udfordrer vores tidligere snak om at tage til Sicilien.

Palle og jeg vil derfor foreslå, at næste års forårstur går til Costa Blanca/Alicante området, som vi tidligere har besøgt med stor succes. Her kan man i disse dage sikre sig lørdag-til-lørdag flybilletter med Norwegian for 710 kr. tur/retur, hvilket er noget af det billigste vi nogensinde har set i den periode.

Derfor vil vi bede jer om en hurtig tilbagemelding - senest 15/6-2016 - om hvorvidt I er interesseret, og i givet fald i hvilken periode:

Enten fra 29/4-17 til og med 6/5-17

Eller fra 6/5-17 til og med 13/5-17

Som alle efterhånden ved, så kan vi lave vores cykelture til meget billige penge, så uanset om vi vælger at leje et stort hus eller om vi på denne tur vælger hotel, så vil den samlede pris på fly, medbringelse af egen cykel, bustransfer, leje af følgebil, hus/hotel og mad næppe når over kr. 5.000,- pr. person.

Men vigtigst af alt er at sikre os de billige flybilletter, så kom frit frem og tilkendegiv her på bloggen om du er interesseret eller ej - SENEST 15/6-2016.

Hej fra jeres rejsearrangører Palle og OleSæsonen er i fuld gang

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst tir, maj 17, 2016 10:22:40

Kære cykelvenner,

Hermed en lille hilsen fra kassereren. Alle har betalt kontingent, og er fra i dag af berettiget - og ikke mindst forpligtet - til aktivt at tage del i træningen på såvel MTB som på landevejsraceren :-)

Tommy og Morten Ganer har af h.h.v. tids- og helbredsmæssige årsager valgt at stoppe i klubben - og jeg skulle hilse mange gange fra dem begge. Til gengæld kan vi sige velkommen til to nye medlemmer. Rene, nabo til Finn og Trine samt Kasper (Martensen). Freddy, som også har kørt med os nogle gange, har også ytret ønske om at blive medlem, men jeg har endnu ikke fået fat i ham i forhold til at få hans mailadresse. Husk, at I kan se den komplette medlemsliste på vores hjemmeside - blot skal I bruge det kodeord I har fået af Jacob i.f.b.m. jeres oprettelse på bloggen.

Vi ses på en landevej nær jer i den nærmeste fremtid.

Vh. OleRykker - betaling for kontingent

DiverseOprettet af Ole Gedsø Holst ons, maj 04, 2016 15:08:35

Kære cykelvenner,

Der er fortsat mange, der IKKE har betalt kontingent jf. nedenfor. Kan jeg ikke få jer der mangler til at indbetale hurtigst muligt - eller alternativt give besked om at I tager en pause fra klubben, hvorefter I ikke længere vil figurere på medlemslisten eller modtage notifikationer fra bloggen.

Vh. Ole

Kære cykelvenner,

Tak for en super go' generalforsamling med masser af hygge, snak og fantastisk mad - endnu en gang tusind tak til Finn for alene at stå for det hele.

Det er nu tid til at betale det vedtagne årskontingent på kr. 200,- samt for din eventuelle deltagelse i generalforsamlingen med kr. 150,- pr. person.

Det samlede beløb bedes indbetalt på cykelklubbens konto nr. 2190-5045600272 med angivelse af fulde navn - gerne nu, men senest den 15/4-2016.

Vi har i bestyrelsen vedtaget, at Finn og Trine selvfølgelig ikke skal betale for maden p.g.a. deres store arbejde på dagen, men de slipper selvfølgelig ikke for kontingent :-)

Vi ses på landevejen eller i en skov i den kommende tid - følg med på bloggen. Og for at holde motivationen høj, så skriv på bloggen når du har tænkt dig at komme, så alle kan vurdere om de skal starte cyklen og/eller bilen.

Vi ses.

Vh. Ole

Racertur i morgen torsdag

TræningOprettet af Ole Gedsø Holst ons, maj 04, 2016 12:22:11
Kære cykelvenner. Er der nogen der har tid og lyst til en tur på racer i morgen torsdag, kl. 10.00 fra Jyderup? Palle og jeg cykler fra Regstrup kl. 9.00 mod Jyderup, og kan samle op i både Knabstrup og Mørkøv inden vi rammer Jyderup. Vejret ser fint ud med svag vind fra nord - nord/øst, så turen går nord på. Skriv i kommentarfeltet om I kommer, for er der ingen interesserede kører vi ikke over Jyderup. Go' laaaaaaaang Kr. Himmelfartsdage til alle. Vh. Ole og Palle

Næste »